Presidentja Osmani takon sot përfaqësuesit e partive politike

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani pritet që gjatë ditës së sotme t’i takojë përfaqësuesit e partive politike. Takimi është thirrur…

​Kurti tregon sa do të jenë ambasadorë të karrierës dhe sa të emëruar politik

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se janë në fazën e identifikimit dhe vlerësimit të përmbushjes së kritereve nga…

Kurti: Preokupimi im nuk është java e kaluar politike, por java e ardhshme shëndetësore

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se krizës shëndetësore në Kosova shkaktuar nga përhapja e koronavirusit nuk do të…

Qytetarët protestojnë kundër veprimeve politike në vend (Video)

Qytetarët i janë përgjigjur një feste për të protestuar me zhurma ndaj veprimeve të fundit politike që po ndodhin në…

Marrëveshjet e fundit me Serbinë treguan se politika Shqiptare është e pakrye

Shkruar nga: Jakup Krasniqi Më 30 janar 2020, në mediet tona qarkulluan lajme të ndryshme për dy marrëveshjet (për komunikacion ajror…
error: