Palmer: Të formohet Qeveria e Kosovës pa pengesa politike

Gjatë ditës së enjte, përfaqësuesi special për Ballkanin Perëndimor në departamentin amerikan, Matthew Palmer dhe ambasadori i Shteteve të Bashkuara…

Ahmeti politikanëve: A ka fije përgjegjësie nga dikush për vdekjet nga COVID-19

Me rritjen e numrit të të vdekurve dhe rasteve pozitive me COVID-19 në Kosovës, ka reaguar kryetari i Komunës së…