​23 vjet nga masakra në Rezallë

Sot mbushen 23 vjet nga masakra në Rezallë të Skenderajt, ku nga ushtria dhe policia serbe u ekzekutuan 98 shqiptarë,…

24 vjet nga luftimet e para frontale ndërmjet UÇK-së dhe policisë serbe

Sot, bëhen 24 vjet nga luftimet e para frontale ndërmjet UÇK-së dhe forcave policore serbe. Më 25 nëntor 1997 forcat…

Kërkohet drejtësi për masakrën e tregut në Mitrovicë

Përfaqësues të institucioneve komunale dhe asociacioneve të tjera në Mitrovicë, familjarë të viktimave e martirëve, si dhe qytetarë, kanë përkujtuar…

​22 vite nga masakra në tregun e Mitrovicës

Në Mitrovicë sot përkujtohet masakra që ndodhi në tregun e këtij qyteti 22 vite më parë e ku pati viktima…

Kujtohet dhuna e policëve serb që ndodhi 30 vite më parë

Ambasada e Kosovës në Uashington, ka shpërndarë një fotografi duke kujtuar 30 vjetorin e mikpritjes së delegacionit amerikanë në Prishtinë.…