​ShBA-të po shohin mundësitë për ta furnizuar Ukrainën me avionë luftarakë

SHBA-ja po punon me Poloninë për të furnizuar Ukrainën me avionë luftarakë për të frenuar përparimin rus dhe zemërimin e…