Bislimi: Qeveria ka plan ambicioz për integrim evropian – opozita kritikon për mos miratimin e Ligjit të pagave

Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog Besnik Bislimi ka thënë sot Qeveria ka plan ambicioz për integrimin…