Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Të skalitësh dhimbjen, Robert Dedaj i riu që mbylli plagët e luftës me punën e tij

​U rrit duke shikuar familjarët se si latonin metalet. Qysh në fëmijëri ai e kuptoi se edhe gjërat më të…

​Për herë të parë mbahet simpoziumi për trajtimin e plagëve

Shoqata e Kirurgëve Plastik, Rekonstruktiv dhe Estetik të Kosovës, organizon për herë të parë simpoziumin dhe vorkshopin mbi trajtimin e…
error: