​Mehaj merr pjesë në Panairin Tradicional të Mbrojtjes dhe Hapësirës Ajrore të Detit Adriatik

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj thotë se pajisja dhe modernizimi i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) për të realizuar…

Dita kur Shqipëria kërkonte të bëhej pjesë e OSBE-së

Shqipëria më 15 shtator 1990 kërkoi anëtarësim të plotë në Konferencën për Sigurim e Bashkëpunim në Evropë, KSBE, sot OSBE.…

Bordi i AKK-së u bënë thirrje kryetarëve të komunave që të mos shkojnë në takimin e thirrur nga Kurti

Bordi i Asociacionit të Komunave të Kosovës (AKK) ka kërkuar nga kryetarët e komunave që të mos marrin pjesë në…