Pije për të rritur energjinë në mot të ndryshueshëm

Dimri po afron dhe fillimi i sezonit të ri kërkon një kujdes për veten. Edhe pse ne e shijojmë atë,…

Vjedh cigare e pije në lokal, arrestohet i mituri në Podujevë

Sot nga zyrtarët policorë të stacionit të Podujevës, është arrestuar një person, për të cilin ekziston dyshimi i arsyeshëm se…

Publikohen pamjet në Wimbledon kur tifozi lëshon diçka misterioze në pijen e shokut të tij – video

Dy tifozë të Wimbledon-it janë bërë biseda e SW19 (fushë e tenisit) pasi u shfaqën në televizion drejtpërdrejt teksa njëri…

Pesë pije me të cilat s’duhet të merrni kurrë ilaçe

Nëse jeni duke marrë qetësues kundër dhimbjeve ose pilula të tjera, mund të keni harruar se ka disa gjëra që…

Shmangia e kësaj pijeje ndihmon në uljen e kolesterolit

Nëse në familjen tuaj keni anëtarë me kolesterol të lartë dhe nëse nuk i kushtoni vëmendje asaj që hani dhe…