​Pezullohet përkohësisht shqiptimi i gjobave për transportuesit e Maqedonisë së Veriut në pikat kufitare me Kosovën

Është pezulluar përkohësisht shqiptimi i gjobave për transportuesit nga Maqedonia e Veriut, të cilat shqiptoheshin në pikat doganore të Kosovës,…

Konfirmohet pezullimi i ndeshjes mes Tottenham dhe Brighton

Ndeshja mes Tottenham dhe Brighton, e cila parashihej që të zhvillohet më 12 dhjetor nga ora 15:00 tani është pezulluar,…

​Pezullohet shefi i komisariatit, ai i qarkullimit dhe 4 punonjës në Korçë

Një furtunë e vërtetë po ndodh ditën e sotme në policinë e Korçës, aty ku janë pezulluar nga detyra 6…
error: