Vazhdojnë të shpërblehen rreth 50.000 klientë me VIP Card në Petrol Company

Kompania e cila njihet për cilësi të derivateve “Petrol Company” edhe në këtë situatë jo të mirë që po kalon…

Petrol Company: Derivate do të ketë mjaftueshëm dhe me çmime të normalizuara

Pas një avarie në tregjet ndërkombëtare, për arsye të luftës në Ukrainë, gjë e cila destabilizoi shumë çmimet e karburanteve…

Nis një zbritje e lehtë e çmimeve të karburanteve nëpër disa kompani

Përkundër shtrenjtimit enorm të karburanteve nga ora në orë në tregun tonë, sot ka nisur të bie çmimi i tyre…

Festo Ditën e Pavarësisë me -8 CENT më lirë në Petrol Company

Petrol Company e cila njihet për derivate cilësore, çmime të lira si dhe shërbim profesional, si çdo festë tjetër edhe…

Dorëzohen çelësat fituesit të banesës Xhedvet Ramaj nga Petrol Company

Petrol Company për gjatë gjithë vitit zhvilloi lojën shpërblyese ku dhuroi qindra shpërblime për çdo muaj për klientët e saj.…

Petrol Company dërgon 30 pako për fëmijët e SOS Kopshtit

Edhe këtë fundvit si çdo fundvit tjetër nuk munguan aktivitetet humanitare nga Petrol Company. Gjatë ditës së Mërkurë të datës…

“Petrol Company” dorëzon çelësat e shtëpisë për familjen Hajzeraj nga Mitrovica

Vetëm pak muaj më parë, familja 11-anëtarëshe e Avdyl Hajzerajt nga Mitrovica jetonte në kushte të vështira. Pa kulm mbi…

Në Petrol Company zbritje 8 CENT në litër për klientët me Vip Card

Me rastin e festave të fundvitit Petrol Company del me super ofertë për klientët e saj. Të gjithë klientët e…

Petrol Company dhuron shpërblimin e madh, banesë për klientët e saj

Siç e dimë të gjithë Petrol Company gjatë gjithë vitit ka ofruar lojë shpërblyese për klientët e saj besnikë përmes…

Petrol Company befason të gjithë, ul çmimet e derivateve për 4 ditë rresht: Diesel 1.16 euro dhe benzinë për vetëm 1.17 euro

Kompania e derivateve “Petrol Company” vjen me çmime shumë të ulëta në derivate si dhe super oferta në të gjitha…