Ky lloj peshku shpesh ndryshon kromozomet e tij seksuale

Peshqit në Liqenin Tanganyika në Afrikë përdorin sistemet e përcaktimit të gjinisë të gjitarëve dhe zogjve. Në rastin e shumë…

Peshku predator në Adriatik që shkatërron pothuajse gjithçka para tij

Rreth 465 lloje peshqish aktualisht jetojnë në Adriatik, dhe tani një peshk grabitqar që shkatërron pothuajse gjithçka para tij, është…

Përgatisin lamtumirën e fundit, i gjithë shteti vajton për një peshk – video

Presidenti i Zambias Edgar Lungu i është bashkuar zisë mbarëkombëtare për vdekjen e një peshku që jetonte në një pellg…

Krijesa e tmerrshme shfaqet në plazh – foto

Një krijesë e rrallë me një pamje të pazakontë përfundoi në një plazh të njohur australian, duke lënë turistët të…