Pesë viktima nga sulmi me hark dhe shigjeta në Norvegji

Pesë persona janë vrarë dhe dy të tjerë janë plagosur në Norvegji, pasi një burrë i sulmoi ata me hark…

​Pesë viktimave të aksidentuar në Kroaci u bëhet obduksioni

Autoritetet kroate thonë se deri më tani i kanë kryer obduksionin e pesë nga dhjetë viktimat të cilët gjetën vdekjen…