​Osmani dhe Kurti nderojnë Rugovën: Kontribut të çmuar në historinë e Kosovës

Presidentja Vjosa Osmani si dhe kryeministri Albin Kurti bënë homazhe pranë varrit të ish-presidentit Ibrahim Rugova në 16-vjetorin e vdekjes…