Nëse i shihni këta dy persona, raportoni menjëherë në polici

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, në bazë të autorizimit nga Prokuroria Themelore në Ferizaj për publikimin e fotografive të…

Aktakuzë ndaj tre personave për fajde

Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i Përgjithshëm, ka ngritur aktakuzë kundër tre personave dhe atë të pandehurve, H.T, dhe A.V…

YIHR thirrje Qeverisë për zbardhjen e fatit të personave të pagjetur

Në shënim të 27 prillit Ditës së Personave të Pagjetur, Nisma e të Rinjve për të Drejtat e njeriut (YIHR)…

Nga një muaj paraburgim për 25 policët e përfshirë në grupe kriminale

Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar masën nga një muaj paraburgim ndaj 25 të pandehurve A.K, A.SH, A.H, B.L, D.L,…

“Brenda vitit do të votohet Ligji për Vlerësimin, Njohjen e Statusit, Përfitimet dhe Shërbimet për personat me aftësi të kufizuar”

Në Ditën Ndërkombëtare “Zero Diskriminim”, është kërkuar qasje e barabartë për personat me aftësi të kufizuara në arsim, transport publik,…

Mbi 200 mijë persona me aftësi të kufizuara në Kosovë, Tejeci: Kanë pengesa në qasje publike

Mbi 200 mijë persona me aftësi të kufizuara jetojnë në Kosovë. Kjo kategori po konsiderohet më e diskriminuara, meqë të…

I mbyllur raportimi i Komisionit Qeveritar për Njohjen dhe Verifikimin e Statusit të Personave të dhunuar gjatë luftës

Ka filluar raportimi i përfaqësuesve të Komisionit Qeveritar për Njohjen dhe Verifikimin e Statusit të Personave të Dhunuar gjatë Luftës…

​Aksion policor në Vlorë, arrestohen disa persona për llogari të Krimeve të Rënda

Një aksion i gjerë i Policisë është zhvilluar mëngjesin e sotëm në qarkun e Vlorës për llogari të Krimeve të…

​Adoleshenti që ndryshoi jetën e miliona personave të verbër

Për mijëra vjet, aftësia e të verbërve për të marrë pjesë plotësisht në jetën shoqërore, politike dhe kulturore ishte e…

Përkeqësohet situata me COVID në Slloveni, mbi 1.000 raste të reja

Në 24 orët e fundit në Slloveni janë konfirmuar 1.008 raste të reja me koronavirus dhe tre persona kanë vdekur.…