​Zhduket 20-vjeçarja, policia kërkon bashkëpunim

Një 20-vjeçare është zhdukur në Pejë, për çka Policia e Kosovës ka kërkuar bashkëpunimin e qytetarëve. Drejtoria Rajonale e Policisë…

Policia kërkon bashkëpunim për gjetjen e kësaj vajze

Policia ka informuar se është zhdukur një vajzë në Prizren dhe ka kërkuar bashkëpunim për gjetjen e saj. Dorentina (Vllaznim)…