Rama kërkon bashkëveprim rajonal me komunat për trajtimin e qenve endacakë

Përpilimi i strategjisë kornizë për trajtimin e qenve endacakë ishte diskutim mes kryetarit të Prishtinës, Përparim Rama, përfaqësuesve nga BE-ja…

Në Komunën e Prishtinës fillon takimi për përpilimin e strategjisë kornizë për trajtim të qenve endacakë

Tashmë në Komunën e Prishtinës ka filluar takimi lidhur me përpilimin e strategjisë kornizë për trajtimin e qenve endacakë. Në…

​Rama: Jemi në proces të përzgjedhjes së drejtorëve dhe nënkryetarit nga radhët e PDK-së

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka thënë sot se janë në proces të përzgjedhjes së drejtorëve dhe nënkryetarit që do…

Kryetari Rama shërohet nga COVID-19

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama tashmë është shëruar nga COVID-19. Kështu ka njoftuar ai nëpërmjet një shkrimi në…

​Rama: Javën tjetër bëhet i ditur kabineti i komunës, oferta ndaj Vitisë ishte e sinqertë

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka thënë se është mirë me gjendje shëndetësore, pasi është prekur me COVID-19,…

​Përparim Rama infektohet me COVID

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, është infektuar me COVID-19. Lajmi është bërë i ditur nga vet ai, duke thënë se…

Rohde takon Ramën dhe Hamzën, diskutojnë për mundësitë e ndryshme ekonomike

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Joern Rohde ka vizituar kryetarët e rinj të Prishtinës dhe Mitrovicës duke i uruar të…

​Rama: Ende nuk kemi ndarë drejtoritë me PDK-në, duam njerëz profesionistë

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka pranuar se Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) dhe Partia Demokratike e Kosovës…

Mbahet sot seanca e Kuvendit Komunal të Prishtinës për të zgjedhur kryesuesin

Sot, me 5 janar asamblistët e Kuvendit Komunal të Prishtinës do të mblidhen për ta zgjedhur kryesuesin. Mbledhja ku pritet…
error: