Frutat dhe perimet që duhet të konsumoni çdo ditë

Këshilla për të ngrënë pesë porcione frutash dhe perimesh çdo ditë është bërë që nga vitet 1990. Një studim paralajmëron…

Ushqimet që nuk duhet t’i vendosni në frigorifer

Ngrirja është një mënyrë shumë e përshtatshme dhe e lehtë për të ruajtur ushqimin, për të pasur gjithmonë diçka për…