Si të përgjigjeni në pyetjen “Kur mund të filloni”

Kjo është një nga pyetjet ngazëlluese që bëhet në intervista. Shumë punëdhënës, nëse jo të gjithë, e bëjnë këtë pyetje…

Si t’ia bëni kur assesi nuk gjeni punë?

Në një moment të jetës suaj, mund të pyesni veten: Pse nuk po mund të gjej një punë? Nëse jeni…

​AGK: Gazetarët hasin në vështirësi për të marrë përgjigje nga institucionet e drejtësisë

Gazetarët në Kosovë po vazhdojnë të përballen me vonesa në përgjigje dhe komunikim të paktë me gjyqësorin. Asociacioni i Gazetarëve…