Prokurori përfundon pyetjet për dëshmitarin e dytë, seanca do të vazhdojë me pyetjet e mbrojtëses së viktimave

Në Dhomat e Specializuara në Hagë po vazhdon të dëgjohet dëshmitari i dytë i Zyrës së Prokurorit të Specializuar kundër…

Përfundon seanca për vlerësimin e masës së sigurisë për të arrestuarit nga operacioni “Shpirti”

Përfundon seanca për vlerësimin e masës së sigurisë për të arrestuarit nga operacioni “Shpirti”. Gjykata është tërhequr për vendim. Gjatë…

Përfundon seanca për situatën ekonomike, votimi i rezolutës së PDK-së shtyhet për seancë tjetër

Ka përfunduar seanca ku u debatuar në lidhje me situatën ekonomike si pasojë e pandemisë COVID-19, e cila ishte ftuar…

Viti shkollor përfundon me 2 korrik

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci  ka prezantuar punën që ka bërë prej marsit kur edhe e…

Përfundon seanca gjyqësore, Liburn Aliu dhe të akuzuarit tjerë deklarohen të pafajshëm

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës ka përfunduar seanca e shqyrtimit fillestar në rastin e  ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe…

Përfundon pjesa e parë e Superkupës së Kosovës: Prishtina në epërsi kundër Dritës

Ka përfunduar pjesa e parë në ndeshjen në kuadër të Superkupës së Kosovës, ku Drita është në disavantazh kundër skuadrës…