Hapen procedurat për grantin e performancës komunale

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal ka lansuar thirrjen për hapjen e procedurave për raportim nga komunat për Grantin e…

Përplasje në komision, opozita me kritika për performancën e ministres Hajdari

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike po shqyrton raportin e auditimit të performancës “Mbështetje e ndërmarrjeve mikro të vogla dhe…

​Licencimi i mësimdhënësve, MAShTI dhe SBASHK-u ende të ndarë

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) është duke përgatitur një pako të ndryshimeve legjislative, në të cilën parashihet…