Kampioni përforcohet me kampion

Përmes një komunikate zyrtare, Ballkani e ka konfirmuar transferimin e mesfushorit Vesel Limaj. Limaj transferohet te Ballkani nga Rumania, respektivisht…

Ky është përforcimi i ri i Lirisë

Skuadra e Lirisë ka bërë sot zyrtare përforcimin më të ri të klubit, që i përket repartit të mbrojtjes. Liria…

Drita përforcon mbrojtjen me Salihun

Përmes një komunikate zyrtare, Drita e ka konfirmuar se përforcimi më i ri i klubit është Hajdin Salihu. Salihu dhe…