Përfitimet e shumta nga konsumimi i xhenxhefilit

Ju ndoshta keni parë rrënjë të shtrembër xhenxhefili në supermarket dhe nuk dini çfarë të bëni me të. Por, vetitë e tij të…

​Analistja Stradner: Rusia po e përdor Serbinë për të shpërqendruar Perëndimin, vazhdimësi e përpjekjeve nga dekada e kaluar

Rusia po e përdor Ballkanin për të shpërqendruar Perëndimin nga agresioni i saj ushtarak në Ukrainë dhe mënyra më e…

Policia, përdorimi i armëve në festa mund të shndërrohet në tragjedi, festo me zemër jo me armë

Policia Rajonale e Ferizajt është e fokusuar në ruajtjen e rendit dhe qetësisë publike në mbarë rajonin e Ferizajt për…

15 fjalët që duhet t’i përdorni në CV dhe 15 të tjera që duhet t’i shmangni

Hapi i parë përmes të cilit do ta krijoni përshtypjen e parë te punëdhënësi potencial është CV-ja. Sipas US News…