Murati: Për herë të parë pas pavarësisë, Kosova ka një buxhet të balancuar

Ministri Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka prezantuar dhe arsyetuar Projektligjin për buxhetin e vitit 2022 para deputetëve, i…
error: