​Kurti tregon sa do të jenë ambasadorë të karrierës dhe sa të emëruar politik

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se janë në fazën e identifikimit dhe vlerësimit të përmbushjes së kritereve nga…
error: