​Festa e abetares mbledh në Pejë nxënësit nga të gjitha viset shqiptare

Komuna e Pejës sot ka qenë nikoqire e nxënësve të klasave të para nga të gjitha trojet shqiptare. Me mbështetje…

Iu gjetën armë dhe numër i madh fishekësh, arrestohet personi

Policia e Kosovës në Pejë ka arrestuar një person për posedim të  paautorizuar të armëve dhe përdorim të armës. Në…

Arrestohet një person në Pejë

Një person është arrestuar në rrugën Pejë-Deçan. Gjatë kontrollimit të veturës atij i është gjetur një armë, një karikator i…

Pedakos – inaugurimi i hapësirave të reja në Gjakovë dhe Pejë

Bashkëpunimi Italian në mbështetje të edukimit parashkollorë në Kosovë Me 4 Mars janë peruruar Ateliet në kopshtit Ganimete Terbeshi në…

Arrestohen dy persona në Pejë

Janë arrestuar dy persona në Pejë, për posedim të armës dhe kërcënim. Policia ka njoftuar se i dyshuari ka kërcënuar…

Dy vajza arrestohen pasi bën për spital një vajzë tjetër

Dy femra kosovare janë arrestuar për shkak se kishin sulmuar fizikisht viktimën femër kosovare duke i shkaktuar lëndime trupore. Rasti…

Plagosen dy pejanë, u qëlluan në veturë

Në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur se janë plagosur dy pejanë pasi të njëjtit nga persona…

Në universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë vijojnë mësimin studentë nga të gjitha komunitetet

Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë ka pesë fakultete, duke përfshirë atë të Biznesit, Fakultetin e Turizmit dh Hotelerisë, Fakultetin Juridik,…

KMDLNj për të burgosurin që vdiq në Pejë: Përkundër problemeve shëndetësore nuk iu pezullua dënimi

Këshilli për Mbrojtjen e të drejtave e të Lirive të Njeriut (KMDLNj) ka thënë në një komunikatë për media se…