Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

PEDAKOS: përfundoi cikli i këshillimit për ngritjen e atelieve në kopshtet ​​pilote

Gjatë muajve mars dhe prill u mbajtën gjashtë takime trajnuese online në kuadër të projektit, PEDAKOS , nga një takim…

PEDAKOS- Inaugurohen hapësirat e reja në kopshtin “Shkronjat” në Prishtinë

Sot u përuruan hapësirat e reja të krijuara përmes projektit PEDAKOS në kopshtin e fëmijëve Shkronjat në Prishtinë. Në ceremoni…

PEDAKOS: Përshtypjet e pjesëmarrësve në Grupin e Studimit Ndërkombëtar – Grup i parë Dixhital mbi Qasjen Reggio Emilia në edukim

Kursi ndërkombëtar i parë dixhital mbi Qasjen Reggio Emilia  përfundoi të Premten me 23 Prill, ku përmes projektit PEDAKOS  Kosova…

Inaugurohen hapësirat e reja në kopshtin “Ardhmëria Jonë” në Ferizaj

Me datë 23 Prill në oren 10:00 u zhvillua  ceremonia e inaugurimit të hapësirave të reja të Kopshtit “ARDHMËRIA JONË…

PEDAKOS: qëndrueshmëria hyn në kopshte

Sot fillon rrugëtimi trajnimit mbi temen e qëndrueshmërisë për kopshtet pilote të përfshira në PEDAKOS, Aleanca për Zhvillimin e Edukimit…

PEDAKOS: Kosova merr pjesë në grupin e parë virtual të studimit ndërkombëtar mbi qasjen Reggio Emilia në edukim

Kosova po merrë pjesë me pesë përfaqësues të saj në Grupin Studimor Ndërkombëtar  zhvilluar në formë dixhitale për të njohur…

PEDAKOS: Edukimi për ushqimin fillon në shkollë

Kopshtet dhe institucionet për fëmijë, italiane e kosovare, u përfshinë në një rrugëtim formimi e shkëmbimi mbi temën e edukimit…

​Përurohet atelieja në kopshtin “Gëzimi ynë” në Istog

Është inauguruar sot atelieja e re edukative në Kopshtin “Gëzimi ynë” në Komunën e Istogut. Kjo atelie është pajisur me…
error: