​PDK me akuza ndaj Komunës së Fushë Kosovës rreth procesit mësimor

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) në Fushë Kosovë ka kritikuar qeverisjen lokale për keqmenaxhim dhe dështim të procesit arsimor. Zëdhënësja…
error: