Nga 27 shtatori hyrja në lokale vetëm me certifikatë të vaksinimit, test PCR apo serologjik

Gjatë raportimit të tij ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia lidhur me lirimin e masave anti-COVID tha nga 27 shtatori hyrja…

Bie interesimi për testim, por në IKSHP thonë se kanë mjaftueshëm teste PCR

Në Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës aktualisht janë në dispozicion rreth 200 mijë teste për COVID-19, ndërsa në…

Slloveni: Numri i testeve false PCR është rritur që nga janari

Administrata e Përgjithshme e Policisë sllovene njoftoi sot se policia kufitare zbulon dhjetëra teste të falsifikuara PCR për virusin korona…

​IKSHPK furnizohet edhe me 100 mijë teste PCR

Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK), i janë dorëzuar 100 mijë teste PCR nga Ministria e Shëndetësisë. Ministri…

​Nga sot testet PCR do të kryen edhe në Qendrën Rajonale të IKSHPK-së në Gjilan

Testet PCR nga sot mund të kryhen edhe pranë Qendrës Rajonale të Instituti Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK)…

S’ka nevoje më për test negativ për të hyrë në Mali të Zi

Ministria e Shëndetësisë së Malit të Zi, ka rishikuar sot në mbrëmje masat anti COVID dhe ka vendosur edhe në…

Kosova pranon donacion edhe 100 mijë teste PCR

Ministria e Shëndetësisë ka pranuar një donacion prej 100 mijë testeve molekulare për COVID-19 dhe pajisje të tjera përcjellëse nga…

Prodhuesit kërkojnë heqjen e testeve PCR në kufi me Maqedoninë e Veriut

Klubi i Prodhuesve të Kosovës kërkon nga Qeveria e vendit, por edhe nga autoritetet Maqedonase që të heqin testimin e…

Kosova pranon donacion 1.5 milionë euro për të blerë teste PCR

Fondacioni ‘Soros’ ka ndarë 1.5 milionë euro donacion për të blerë teste PCR për nevoja të institucioneve publike shëndetësore në…
error: