​Policia e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë fillojnë patrullimet e përbashkëta

Policia e Kosovës dhe Policia Rrugore e Shqipërisë nga sot kanë nisur patrullimet e përbashkëta, në kuadër të memorandumit të…