Gjermania ka filluar verifikimi i patentë shoferëve për shtetasit e Kosovës

Gjashtë misionet konsullore të Kosovës në Gjermane, përkatësish në Berlin, në Düsseldorf, në Frankfurt, në Hamburg, në München dhe në…

Njoftim nga Gjermania për patentë shoferët nga Kosova

Ambasada e Kosovës në Gjermani ka dhënë detaje mbi vendimin e fundit të Ministrisë Federale e Komunikimeve Digjitale dhe e…