Turistët vlerësojnë unanimisht pastërtinë dhe shërbimin në Durrës

Turistët shqiptarë e të huaj vlerësojnë maksimalisht Durrësin si një destinacion turistik, të pastër, me shërbim shumë të mirë, çmime…

Transformohet pika e Llogarasë, Rama: Ju lutemi asnjë mbeturinë të hedhur në tokë

Pika e Llogarasë në Shqipëri, një nga vendet më të bukura me pamje madhështore që shërben po ashtu për nisjen…

Sarandë, përgatitje për pastërti e infrastrukturë në sezonin turistik

Pastërtia në tokë dhe në det, parandalimi i ndotjes dhe dalja përpara ndaj rrezikut të zjarreve, afrimi në nivel sa…