​Komisioni hetimor për krizën energjetike pritet të intervistojë edhe krerët e partive politike

Komisioni hetimor për menaxhimin e krizës energjetike pritet të intervistojë përgjegjësit kryesorë në sektorin energjetik në Kosovë. Përveç këtyre, në…

​Kusari-Lila: Partitë politike duhet të jenë të vetëdijshme për situatën me Serbinë

Shefja e deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila ka folur për sulmet ndaj Policisë së Kosovës në veri të vendit…

Shpenzimet e partive gjatë fushatës, auditori: Disa gjetje janë shqetësuese

Gjatë shqyrtimit të raporteve të auditimit të raporteve vjetore financiare dhe raportet e deklarimit financiar të fushatës, së subjekteve politike,…

Vendos KQZ-ja, partitë politike do të kenë vetëm 5 ditë fushatë zgjedhore për raundin e dytë

Në raundin e dytë të zgjedhjeve lokale që do të mbahen me 14 nëntor, subjektet politike dhe kandidatët do të…

Partitë pajtohen për parimet e dialogut, por status-quo konsiderohet e dëmshme për Kosovën

Partitë politike parlamentare shprehen njëzëri për parimet e dialogut. Dy partitë opozitare, Partia Demokratike e Kosovës (PDK) dhe Lidhja Demokratike…

​Radoniqi: Nuk kemi marrë asnjë kërkesë për shkurtim të fushatës zgjedhore

Pavarësisht dakordimit të partive politike që të ketë shkurtim të ditëve të fushatës zgjedhore për shkak të rasteve me COCID-19,…

KQZ hedh shortin për partitë politike, Radoniqi kërkon angazhimin e tyre për zgjedhje të lira dhe demokratike

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka hedhur sot shortin për renditjen e partive politike në fletëvotimet për zgjedhjet lokale të 17…

​Renditja e partive politike në fletëvotim për zgjedhjet lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka hedhur sot shortin për renditjen e partive politike në fletëvotimet për zgjedhjet lokale të…

Zgjedhjet e 17 tetorit, sot tërhiqet shorti për renditjen e partive politike

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizon sot nga ora 10:00 tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotimin e…

​Bashkimi i partive politike shqiptare në Mitrovicën e Veriut pritet të rrisë ndikimin e tyre në asamble

Partitë politike shqiptare kanë vendosur që në zgjedhjet lokale të 17 tetorit të garojnë së bashku në Mitrovicën e Veriut,…