PS: Uashingtoni, një dështim që s’duhet t’i gëzohemi

Partia Socialdemokrate duke komentuar marrëveshjen në Shtëpinë e Bardhë, ka vlerësuar se kjo ngjarje shënon përmbylljen e një rast të…

PSD kërkon dorëheqjen ministrave Vitia dhe Sfeqla, si dhe heqjen e karantinës

Partia Socialdemokrate pas vdekjes së 28 vjeçarit nga Gjilani në Qendrën e Konvikteve, ka kërkuar ndjejke penale për personat që…

PSD: Qeveria Kurti duhet të shkarkohet, vendi të shkojë në zgjedhje të parakohshme

Partia Socialdemokrate sot ka mbledhur kryesinë e saj për të diskutuar mbi situatën e krijuar politike në Kosovë, ku kanë…