Kaos në parlament: Sigurimi ndoqi deputetët nëpër sallë

Deputetët italianë që protestojnë kundër lejeve të shëndetit, të ashtuquajturat “pasaporta e gjelbër” për të vaksinuarit bëri një shfaqje të…

Shkarkohet ministri malazez që mohoi Srebrenicën

Është shkarkuar ministri i të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave në Mal të Zi, Vladimir Leposaviq. Ky vendim u votua…

Gjashtë udhëheqës katalanas dëgjohen në parlament

Ish-nënkryetari i Katalonjës Oriol Hunkueras u soll nga burgu sot për një seancë në Parlamentin e Katalonjës, hera e parë…
error: