Paralajmërohet strategji e re për diasporën

Në kuadër të “Dialogut me Mërgatën”, ministrja e punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, së bashku me zëvendësministren Liza…

KQZ certifikon 2 subjektet e para për pjesëmarrje në zgjedhjet lokale, paralajmërohet formimi i një partie të re

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka certifikuar 2 subjektet e para për pjesëmarrje në zgjedhjet lokale të këtij viti. Iniciativës…