​Syla: Jemi të neglizhuar nga ministri Vitia, paralajmëron padi për shtesat

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës (FSShK) sot përmes një proteste para Ministrisë së Shëndetësisë ka kërkuar vazhdimin e…

​Gazeta “Rilindja” paralajmëron padi ndaj Qeverisë në Arbitrazh për 20 %

Sindikata e gazetës “Rilindja” në konferencë për medie ka akuzuar Qeverinë Kurti për mospagesën e 20%, derisa paralajmëruan padi ndaj…

Infermierët paralajmërojnë protestë, e quajnë fyes vendimin e Qeverisë për shtesat prej 60 euro

Sindikata e infermierëve, oda e infermierëve dhe shoqatat e infermierëve në mbledhjen e sotme kanë marrë vendim që posa të…

Haxhiu paralajmëron KPK-në dhe KGjK-në: S’ka mbështetje nëse i mbyllni sytë para skandaleve

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka thënë se ende nuk kanë vendosur se cilin skenar do ta përdorin për vetingun…