Kurti: Paragjykimet duhet t’i luftojmë, s’kemi jetë të grave dhe vajzave për të humbur

1/10 e qytetarëve në Kosovë mendojnë se gratë duhet të pajtohen me dhunën për të mbrojtur familjen e tyre. Ndërsa…
error: