Ulet papunësia në Gjermani

Shkalla e papunësisë në Gjermani ishte gjashtë për qind në tetor, njoftoi sot agjencia shtetërore e punësimit. Numri i të…

ShBA, niveli i papunësisë në rënie

​Niveli i papunësisë në SHBA është ulur më shumë nga sa pritej në shtator dhe ka arritur në 7,9%, por…

Papunësia në SHBA mbi 20%

Një numër rekord amerikanësh pritet të qëndrojnë në listat e të papunëve deri në vjeshtë si pasojë e pandemisë. Teksa…
error: