Fauci: Besoj se ShBA do të rikthehet në normalitet në shkurt ose mars

Nëse më shumë amerikanë vaksinohen, Shtetet e Bashkuara të Amerikës mund të kthehen në normalitet deri në shkurt ose mars,…

Pandemia mbylli rreth 3000 biznese në Kosovë

Pandemia COVID-19 bëri që të mbyllen rreth 3000 biznese në Kosovë në dy vitet e fundit. Ndërsa vetëm në vitin…

​Anulohen aktivitet e organizuara në “Prite n’Shesh”

Është anuluar perormanca në “Prite n’Shesh”, kjo bazuar në vendimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar të Shëndetësisë Publike…

OBSH: Pandemia do të marrë fund, virusi korona do të mbetet

Faza akute e pandemisë së COVID-19 mund të përfundojë vitin e ardhshëm, por virusi korona nuk do të zhduket, paralajmëroi…

​Kurti numëron të arriturat e qeverisjes së tij gjatë këtij viti

Kryeministri i Kosovës në konferencën e fundit për këtë vit ka numëruar çështjet për të cilat ka thënë se janë…

Pandemia ka rritur varfërinë në botë

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) dhe Banka Botërore (BB) kanë publikuar një raport se më shumë se gjysmë miliardë njerëz…

Raporti: BE mblodhi më pak para në tregun e kapitaleve për të ndihmuar krizat prej pandemise

Bashkimi Evropian mblodhi më pak para në tregun e kapitaleve këtë vit sesa ishte planifikuar fillimisht për programin e saj…

​Rreth 3 mijë persona të vdekur nga COVID-19 në Kosovë

Një 20 vjeçare, shtetase italiane dhe një shtetas i Kosovës  i moshës 77 vjeçare ishin dy personat e parë të …

Pandemia nuk ngadalësoi shitjet globale të armëve

Industria globale e mbrojtjes rriti më tej shitjet e armëve vitin e kaluar, pavarësisht nga pandemia e shkaktuar nga COVID-19…

​Pandemia vështirësoi procesin mësimor për nxënësit e komunitetit turk

Mbyllja e shkollave për shkak të pandemisë COVID-19, ka shkaktuar probleme edhe te nxënësit e komunitetit turk në Kosovë. Ndërprerja…