Ndërmjetësimi si zëvendësim efikas i zgjidhjes së kontesteve biznesore në kohë pandemie

Pandemia COVID-19 përveç ndikimit që ka pasur mbi shëndetin publik dhe veprimtaritë ekonomike, ka goditur rëndë edhe veprimtaritë gjyqësore rrjedhimisht…

Vuçiq: Pas pandemisë Serbia do të merret me çështje të vështira një ndër to është Kosova

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, tha se Serbia po përballet me çështje të vështira, pas virusit të koronës, dhe Kosova…

Conte: Ditët më të këqija të pandemisë kanë mbaruar, sfidat përpara janë më të rënda

Kryeministri i Italisë Giuseppe Conte sot në Dhomën e Ulët të Parlamentit bëri thirrje për një “kthim të shpejtë të…

OECD mbështet Kosovën në kohë pandemie

Sekretari i Përgjithshëm i Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (OECD), Jose Angel Gurría ka shprehur mbështetjen e kësaj organizate…

Bota në pritje të kulmit të pandemisë

Në botë, 885.000 njerëz u infektuan me koronavirus ndërsa 44.000 vdiqën. Në Evropë, Spanja është një pikë e nxehtë së…

Organizata Botërore e Shëndetit shpall koronavirusin pandemi

Përhapja e koronavirusit tani është shpallur një pandemi nga Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH). Më shumë se 4,300 njerëz kanë…