Pandemia COVID-19, rritet borxhi publik në 1.5 miliardë euro

Ekonomia e Kosovës gjatë vitit 2020 ka pasur rënie prej 5.5 përqind, ndërsa borxhi publik është rritur në 1.5 miliardë…

Pandemia la papunë 10 për qind të grave në rajonin e Prishtinës

Në Prishtinë gratë u goditën nga pandemia, duke lenë 10 për qind të tyre të papuna për gjashtë muaj deri…

Pandemia dëmtoi më shumë gratë, kërkohet përfshirja e tyre në proceset vendimmarrëse

Është e rëndësishëm që gratë të përfshihen në të gjitha proceset vendimmarrëse që lidhen me pandeminë e cila, sipas statistikave,…

Pandemia la 43.400 persona të papunë në Shqipëri

Shqetësimi i ngritur nga ekspertët në Shqipëri dhe të huaj për papunësinë për shkak për krizës është materializuar tashmë edhe…

​Para një viti COVID-19 u shpall pandemi

Më 11 mars të viti të kaluar, Organizata Botërore e Shëndetësisë e shpalli virusin corona si pandemi globale. Në një…

​Nga fillimi i pandemisë në Gjilan 100 persona kanë vdekur nga COVID-19

Në Komunën e Gjilanit që prej fillimit të pandemisë COVID-19, numri i personave që e kanë humbur betejën shkak i…

Zemaj sot raporton për menaxhimin me pandeminë COVID-19

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale do të mblidhet sot. Para anëtarëve të këtij komisionit do të raportojë ministri i…