​Kasumi: Kompanitë nga Kosova nuk kanë pasur hapësirë të mjaftueshme në Panairin e Biznesit në Tiranë

Në Panairin Ndërkombëtar të Tiranës të organizuar nga Klik Ekspo Group, po marrin pjesë edhe bizneset nga Kosova. Disa me…

Kompania “Gener2” merr pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Tiranës, prezanton tri projektet

Projekti në afërsi të parkut të liqenit, pylli vertikal dhe një shtëpi për këdo po prezantohen për vizitorët e shumë…

Turqia pjesë e Panairit të Biznesit në Tiranë, synon të zhvillojë bashkëpunimin me Kosovën

Turqia po merr pjesë me nëntë kompani në Panairin Ndërkombëtar të Biznesit në Tiranë. Në katin e parë të Pallatit…

Muçostepa: Shumë i rëndësishëm krijimi i një tregu të përbashkët mes WB6

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Ines Muçostepa deklaron se Kosova do të duhej të…

​Posta Shqiptare pjesë e Panarit të Tiranës, drejtori Bushati flet për mundësitë e bashkëpunimit edhe me Kosovën

Posta Shqiptare pjesë e Panairit Klik Ekspo Group në Tiranë, ku prezanton 109 vite histori bashkë me produktet e saj…

​KosovaPress merr pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Biznesit në Tiranë

Për herë të parë, Agjencia e Lajmeve KosovaPress merr pjesë në Panairin më të madh Ndërkombëtar në Tiranë. Organizuar nga…

​Hapet sot Panairi Ndërkombëtar i Tiranës, pjesëmarrës nga 6 vendet e Ballkanit Perëndimor

Pas një viti pauze, Klik Ekspo Group rikthehet me Panairin Ndërkombëtar të Tiranës me sloganin “Një Ballkan i vetëm, Ballkan…