​Hapet panairi i librit në 143 vjetorin e Lidhjes së Prizrenit

Për nder të 143 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit, sot është hapur panairi i librit në këtë komunë. Prizreni është…

Panairi i Librit do të zhvillohet online për shkak të COVID-19

Pas njoftimit nga Ministria e Shëndetësisë së Shqipërisë se për shkak të pandemisë, Panairi i Librit për këtë vit nuk…

Përfundoi panairi i librit në Pejë

Sipas shtëpive botuese, shitësve të librave dhe vizitorëve, panairi i Pejës është panairi i tretë nga rëndësia pas atij të…
error: