Brandi ndërkombëtar i të brendshmeve dhe rrobave të banjës Palmers edhe në Kosovë

Në Qendrën Tregtare “Grand Store”, nga sot mund ta gjeni edhe dyqanin e brandit ndërkombëtar të të brendshmeve dhe rrobave…