Konstituohet komisioni hetimor për energjinë

Është konsistuar komisioni hetimor parlamentar për menaxhimin e krizës energjetike nga Qeveria e Kosovës. Në mbledhjen e parë, kryetari i…

Dy komisione hetimore për një të vërtetë për energjinë

Të gjitha akuzat dhe kundërakuzat për keqpërdorim të parasë së buxhetit të shtetit në lidhje me çështjen e energjisë synohet…

Pal Lekaj dhe të akuzuarit tjerë deklarohen të pafajshëm në rastin e “53 milionë eurove”

Në Departamentin e Krimeve të Rënda është mbajtur seanca fillestare në rastin e “53 milionë eurove”,  ku të akuzuar për…

​Deklarohen të pafajshëm të akuzuarit e rastit 53 milionë euro

Ish-ministri i Industrisë, Pal Lekaj dhe të gjithë të akuzuarit tjerë në rastin e 53 milionë eurove janë deklaruar të…

​Nis seanca fillestare për rastin e 53 milionëshit

Në Departamentin e Krimeve të Rënda në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka nisur seanca fillestare në rastin e “53 milionë…

Lekaj kërkon 10 ditë kohë për lexim të aktakuzës, shtyhet seanca për 53 milionëshin

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë sot është mbajtur seanca e parë në rastin e 53 milionë eurove, ku po akuzohen…

Lekaj del para gjykatës, nis rasti “53 milionët”

Më Gjykatën Themelore në Prishtinë sot ka nisur shqyrtimi fillestar në rastin e 53 milionëshit ku të akuzuar janë ish-ministri…

​Mes tensioneve dhe akuzave u zhvillua raportimi i Hajdarit në Komisionin për Ekonomi

Mes tensioneve, akuzave dhe kundërakuzave u zhvillua të martën raportimi i ministres së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari në…

​Aktiviteti “Ditët e Kuvendit” në Gjakovë: Deputetë të këtij rajoni takuan qytetarët

Në përgjigje të ftesës së Forumit për Transparencë Parlamentare, e mbështetur nga NDI, dhjetëra qytetarë të rajonit të Gjakovës janë…

KOSTT-i pranë kolapsit financiar, s’ka para për ta paguar rrymën në veri të Kosovës

 Kompania publike Operator, Sistemi, Transmisioni dhe Tregu (KOSTT) është para kolapsit financiar për shkak të kostos së lartë për pagesën…