MF mbështet me nga 100 euro për tre muaj punëtorët që kishin humbur vendet e tyre të punës në pandemi

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka thënë se deri më sot për masat 1.1, 1.2 dhe 1.3…

Pakoja e ringjalljes ekonomike, mbi 200 biznese kërkojnë kompensim për mbi 600 punëtorë

Mbi 200 biznese deri tash kanë aplikuar në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK) për rreth 700 punëtorë për të përfituar…

Përfitoni nga pakoja e ringjalljes ekonomike

Administrata Tatimore e Kosovës duke u bazuar në vendimin e qeverisë lidhur me pakon e ringjalljes ekonomike, ka zhvilluar aplikacionin…

​Bizneset presin qartësim të kritereve për përftimin e pakos së ringjalljes ekonomike

Komuniteti i biznesit ka mirëpritur paralajmërimet për një pako të ringjalljes ekonomike, megjithatë kërkohet që të ketë më shumë qartësi…