​Hapet ekspozita e të rinjve shqiptarë dhe serbë, apelohet edhe për bashkëpunime të tjera

Është hapur ekspozita e 30 të rinjve nga komuniteti serb dhe shqiptar në Kosovë, në lidhje me ballafaqimin me të…