FSK blen pajisje ushtarake në vlerë prej 32 milionë euro dhe rekruton 1240 ushtarë të rinj

Forca e Sigurisë së Kosovës ka blerë pajisje ushtarake në vlerë prej 32 milionë euro dhe ka rekrutuar 1240 ushtarë…

Mehaj: Kemi rritur kapacitetet e FSK-së dhe kemi blerë pajisje ushtarake deri në 32 milionë euro

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka thënë se për tetë muaj udhëheqje ka rritur kapacitetet e FSK-së në burime njerëzore…