Specializantët do të protestojnë, kërkojnë të kthehen në të rregullt dhe t’iu paguhen kujdestaritë

Të gjithë specializantët e angazhuar në Shërbimin Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK)  me financim nga Ministria e Shëndetësisë dhe…

​Telekomi vazhdon të paguajë 1.9 milionë euro çdo vit Monaco Telekomit, kodi +377 i maskuar

Telekomi i Kosovës ende paguan nga 1.9 milionë euro në vit për shfrytëzim të kodit të Monakos, ndërkohë që duhen…

MASHTI ka nisur punën për rishikimin e udhëzimit administrativ për lirimin e studentëve nga pagesa e semestrave

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), ka nisur punën për rishikimin e udhëzimit administrativ për lirimin e studentëve…

Ulet pagesa për paraqitjen e provimit të kandidatëve për patentë shofer

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës ka marrë vendim për zbritjen e paraqitjes së provimit të kandidatëve për…

“Kosova e Re” në Arbitrazh, Rizvanolli: Rrezikojmë të paguajmë deri në 20 milionë euro

Ministrja e Ekonomisë, Artanë Rizvanolli, e ka quajtur projekt të vdekur termocentralin “Kosova e Re”, por që vendi rrezikon të…

Nis ekzekutimi i pagesave të subvencioneve të këstit të dytë

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZh) ka filluar ekzekutimin e pagesave të subvencioneve (kësti i dytë) për fermerët…

Bislimi takon ministrin e Turizmit të Shqipërisë, i kërkon heqjen e taksës në Rrugën e Kombit

Në prag të hapjes së sezonës verore, zëvendëskryeministri i Kosovës Besnik Bislimi ka pritur në takim ministrin e Turizmit dhe…

​Gjermania njeh gjenocidin në Namibi, do të paguajë 1,1 miliardë euro

Gjermania ka njohur sot për herë të parë se ka kryer “gjenocid” kundër popullatave Herero dhe Namas në Namibi gjatë…

Diskriminuese, rreth 7 mijë punëtorë në vend marrin paga nga 80 euro

Qeveria e Kosovës është e përkushtuar për krijimin e mekanizmave për rritjen e sigurisë dhe shëndetit në punë dhe mbrojtjen…

Mbulimin e shpenzimeve të rrymës për serbët në veri do ta marr KOSTT për 6 muaj, jo qeveria

Edhe sot është zhvilluar debat parlamentar për rrymën e shpenzuar nga serbët në katër komunat veriore. Dy propozim rekomandime sot…
error: