Ministria e Bujqësisë shpallë programin për pagesa direkte 2021

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka thënë se kjo Ministri është ballafaquar me 40 milionë euro…
error: